İSTANBUL / SİLİVRİ - Nurullah Baldöktü İlkokulu

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz öğrenci ve velilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı

May

4/G Sınıfı Öğrencimiz Zeynep Naz KARAMANOĞLU 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili makam koltuğunu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Zekeriya ARTAR'dan devraldı.

Mrt

Anasınıfımıza Yaşlılar Haftası münasebetiyle büyüklerimiz konuk oldu. Onlara öğrencilerimiz tarafından şiirler okundu, şarkılar söylendi. Sevgi ve saygıyı davranışlarımızla gösterme üzerinde konuşuldu.

Mrt

''Ben Okuyorum İstanbul Okuyor'' projesi kapsamında okulumuzda İstanbul Valilği tarafından gönderilen kitaplardan okuma köşesi oluşturuldu ve öğrencilerimiz tarafından bu kitaplar keyifle okundu.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programımız Okul Konferans salonumuzda öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Mrt

İstanbul Valiliğimizin başlattığı ''Spor Kulüpleri Prpjesi'' kapsamında Kaymakamımız Sn. Tolga TOĞAN ve Belediye Başkanımız Sn Volkan YILMAZ'ın teşrifleri, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Zekeriye ARTAR'ın katılımıyla gerçekleşen kulüp malzeme teslim törenine katılım sağladık.

Mrt

Okulumuzda deprem tahliye tatbikatı gerçekleştirdik. Planlanan sürede binamızı boşaltıp güvenli bir şekilde öğrencilerimizi öğretmenleri eşliğinde bahçeye yönlendirdik.

Türkiye Yüzme Federasyonunun düzenlediği yüzme şampiyonasında öğrencilerimiz;

Elif Gaye OK 100 m. Türkiye 3. sü

Nil Münevver YALÇINKAYA 50 m. Türkiye 3. sü olmuştur.

Öğrencilerimizi ve değerli velilerini tebrik ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Şubat Ayı etkinliğimiz olan Kültürel Değerlerimiz konusunu anasınıfı öğrencilerimize Halk Ozanımız Aşık Veysel'i tanıtarak işledik

Şbt

Silivri Tanıtım Gezileri kapsamında; Silivri Mübadele Müzesi ve Tarihi Mimar Sinan Köprüsüne öğrencilerimizle gezi düzenledik

Yaptığımız Çalışmalar - Aralık Ayı

Aralık ayında okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Afiş Hazırlama ve Hikaye Anlatma yarışmaları düzenlendi.

Ara

İlçemizde düzenlenen yarışmalarda;

Mendil Kapmaca kategorisinde birinci olan olan 3/D Sınıfımız,

Sek Sek kategorisinde birinci olan 2/G Sınıfımız, Okul İdaremiz tarafından ödüllendirildi.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından düzenlenen ''Akran Zorbalığı'' konulu resim yarışmasında her sınıf kademesinde birinci seçilen öğrenciler okul idaremiz tarafından ödüllendirildi.

Kas

Cumhuriyetin 100. Yılını okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı programda coşkuyla kutladık

Ekm

Okulumuz öğrencileri karate branşında kazandıkları dereceleri sebebiyle okul idaremiz tarafından ödüllendirildi. Antrenörleri Serkan TEKGÜL öğretmenimizi, sevgili öğrencilerimizi ve değerli velilerimizi tebrik ediyoruz.